Filtro kërkimin

3 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

3 Produktet

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio DS+ Gel moussant 200ml, xhel shkumues për lëkurë të ndjeshme

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje dhe skuamoze

D.A.F. Patent

Sensibio DS+ Gel nettoyant

Xhel pastrues kundër skuqjes dhe kundër-luspave.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio Gel moussant 200ml, foaming gel for sensitive skin

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e ndjeshme

D.A.F. Patent

Sensibio Gel moussant

Xhel qetësues micelar pastrues i cili forcon hidratimin natyral të lëkurës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio H2O 100ml, Ujë micelar për lëkurë të ndjeshme

Pastrues ditor pa shpëlarje

Lëkurë e ndjeshme Lëkurë normale

Micellar technology

Sensibio H2O

Lëkura e pastër, natyrale e qetësuar dhe e pastruar nga makijazhi dhe papastërtitë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët