Filtro kërkimin

5 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

5 Produktet

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e ndjeshme

Toleridine™ patent

Sensibio Eye

Përkujdesje qetësuese dhe hidratuese për konturin e ndjeshëm të syve.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio Gel moussant 200ml, foaming gel for sensitive skin

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e ndjeshme

D.A.F. Patent

Sensibio Gel moussant

Xhel qetësues micelar pastrues i cili forcon hidratimin natyral të lëkurës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Pigmentbio H2O 250ml, ujë micelar për lëkurë të pigmentuar

Pastrues ditor pa shpëlarje

Lëkurë e hiperpigmentuar

Patented combination of active ingredients

Pigmentbio H2O

Fuqi e lartë pastruese dhe ndriçuese. Tolerancë e lartë.

Për kë?

Të rriturit

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio H2O 100ml, Ujë micelar për lëkurë të ndjeshme

Pastrues ditor pa shpëlarje

Lëkurë e ndjeshme Lëkurë normale

Micellar technology

Sensibio H2O

Lëkura e pastër, natyrale e qetësuar dhe e pastruar nga makijazhi dhe papastërtitë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Qepalla shumë të thata, të irrituara deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Intensive eye

Përdorim ditor 3-në-1 për qepallat e irrituara: qetëson, riparon dhe heq makijazhin.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)