Filtro kërkimin

3 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

3 Produktet

Fotografi e produktit BIODERMA, Pigmentbio H2O 250ml, ujë micelar për lëkurë të pigmentuar

Pastrues ditor pa shpëlarje

Lëkurë e hiperpigmentuar

Patented combination of active ingredients

Pigmentbio H2O

Fuqi e lartë pastruese dhe ndriçuese. Tolerancë e lartë.

Për kë?

Të rriturit

Fotografi e produktit BIODERMA, Sebium H2O 500ml, ujë micelar për lëkurë të prirur për akne

Pastrues ditor pa shpëlarje

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Lëkurë e prirur për akne

Micellar technology

Sébium H2O

Uji micelar dermatologjik pastron, heq makijazhin, pastron lëkurën pa e tharë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio H2O 100ml, Ujë micelar për lëkurë të ndjeshme

Pastrues ditor pa shpëlarje

Lëkurë e ndjeshme Lëkurë normale

Micellar technology

Sensibio H2O

Lëkura e pastër, natyrale e qetësuar dhe e pastruar nga makijazhi dhe papastërtitë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët