Filtro kërkimin

21 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

21 Produktet

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Sensibio AR

Përkujdesje kundër-skuqjes për një afat më gjatë. Ultra-komoditet.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio AR BB cream 40ml, krem për lëkurë të prirur për skuqje

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Sensibio AR BB Cream

Përkujdesje kundër skuqjes. Perfekcionues i lëkurës dhe mbrojtës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë normale deri në sensitive e thatë

Skin Protect™ Complex

Atoderm Crème

Ultra-ushqyes dhe mbrojtës i përkujdesit ditor.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Hydrabio Creme 50ml, krem hidratues

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë sensitive e thatë deri në shumë të thatë Lëkurë e ndjeshme dhe e dehidratuar

Aquagenium™ patent

Hydrabio Crème

Krem ushqyes që hidraton dhe I jep shkëlqim lëkurës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e hiperpigmentuar

LumiReveal™ technology

Pigmentbio Daily care SPF 50+

Ndriçon në mënyrë instante dhe mbron, unifikon dhe ndriçon për afat më të gjatë

Për kë?

Të rriturit

Përkujdesje ditore e lëkurës

Peaux sensibles et sensibilisées

Teknologija DEFENSIVE

Sensibio Defensive

Kujdes aktiv qetësues i lehtë që forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër faktorëve agresivë

Çmimi i Kujdesit të Fytyrës 2021

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Peaux sensibles et sensibilisées

Teknologija DEFENSIVE

Sensibio Defensive rich

Një kujdes aktiv qetësues që forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër faktorëve agresivë

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio DS+ Creme 40ml, përkujdesje qetësuese për lëkurë të ndjeshme

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje dhe skuamoze

D.A.F. Patent

Sensibio DS+ Crème

Përkujdesje qetësuese kundër skuqjes dhe luspave.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e ndjeshme

Toleridine™ patent

Sensibio Eye

Përkujdesje qetësuese dhe hidratuese për konturin e ndjeshëm të syve.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e ndjeshme dhe e dehidratuar Lëkurë normale deri në të kombinuar

Aquagenium™ patent

Hydrabio Gel-Crème

Xhel-krem I lehtë për hidratim dhe shkëlqim intensiv.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sebium Global 30ml, përkujdesje lëkure për lëkurë të prirur për akne

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e prirur për akne

SeboRestore technology

Sébium Global

Përkujdesje e cila eliminon njollat dhe parandalon përsëritjen e tyre.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e prirur për akne

SeboRestore technology

Sébium Global Cover

Përkujdesje e cila fsheh dhe eleminon njollat dhe parandalon përsëritjen e tyre.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët