Filtro kërkimin

2 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

2 Produktet

Përkujdesje e lëkurës gjatë natës

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme

Fluidactiv™ patent

Sébium Night Peel

Peeling i butë për të zbuluar lëkurën.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Pigmentbio Night renewer 50ml, rinovues nate për lëkurë të pigmentuar

Përkujdesje e lëkurës gjatë natës

Lëkurë e hiperpigmentuar

LumiReveal™ technology

Pigmentbio Night Renewer

Rigjeneron brenda natës për një kompleksion të unifikuar dhe të ndriçuar.

Për kë?

Të rriturit