Filtro kërkimin

33 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

33 Produktet

Mbrojtje specifike

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Lëkurë e prirur për akne

Fluidactiv™ patent

Photoderm AKN Mat SPF 30

Efikasitet i lartë mbrojtës kundër njollave.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Sensibio AR

Përkujdesje kundër-skuqjes për një afat më gjatë. Ultra-komoditet.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio AR BB cream 40ml, krem për lëkurë të prirur për skuqje

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Sensibio AR BB Cream

Përkujdesje kundër skuqjes. Perfekcionues i lëkurës dhe mbrojtës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Mbrojtje specifike

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Photoderm AR SPF 50+

Mbrojtje shumë e lartë, anti-skuqje dhe unifikues.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Mbrojtje klasike

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Lëkurë e prirur për akne Alergji ndaj filtrave kimikë

SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm COVER Touch Mineral SPF 50+ dorée

Mbulim i plotë dhe përkujdesje ndaj diellit me minerale që mund të merr frymë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Cicabio Creme 40ml, krem riparues për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dëmtuar dhe e irrituar

Antalgicine™ technology

Cicabio Crème

Krem riparues dhe qetësues.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Përkujdesje ditore e lëkurës

Peaux sensibles et sensibilisées

Teknologija DEFENSIVE

Sensibio Defensive

Kujdes aktiv qetësues i lehtë që forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër faktorëve agresivë

Çmimi i Kujdesit të Fytyrës 2021

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Peaux sensibles et sensibilisées

Teknologija DEFENSIVE

Sensibio Defensive rich

Një kujdes aktiv qetësues që forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër faktorëve agresivë

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio DS+ Creme 40ml, përkujdesje qetësuese për lëkurë të ndjeshme

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje dhe skuamoze

D.A.F. Patent

Sensibio DS+ Crème

Përkujdesje qetësuese kundër skuqjes dhe luspave.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Pastrues ditor me shpëlarje

Zbokthi dhe luspat e skalpit

DSactiv™ patent

Nodé DS+ Shampooing

Shampo që vepron në shkaqet e zbokthit të vazhdueshëm.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Atoderm Gel douche 1L, xhel dushi për lëkurë të thatë

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë normale deri në sensitive e thatë

Skin Protect™ Complex

Atoderm Gel douche

Xheli pastrues pa-sapun për butësi që respekton lëkurën.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme

D.A.F. Patent

Sébium Gel moussant

Pastrues i butë purifikues. Heq papastërtitë, kontrollon shkëlqimin.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët