Filtro kërkimin

4 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

4 Produktet

Pastrues ditor me shpëlarje

Zbokthi dhe luspat e skalpit

DSactiv™ patent

Nodé DS+ Shampooing

Shampo që vepron në shkaqet e zbokthit të vazhdueshëm.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Node K Shampooing 150ml,  shampo kundër zbokthit për skalp me luspa

Pastrues ditor me shpëlarje

Zbokthi dhe luspat e skalpit

D.A.F. Patent

Nodé K Shampo

Shampo qetësuese dhe kundër kruajtjes që eliminon gjendjet skuamoze në pllaka.

Për kë?

Të rriturit

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Zbokthi dhe luspat e skalpit

D.A.F. Patent

Nodé K Koncentrat

Maskë qetësuese dhe anti-kruajtje që eliminon gjendjet skuamoze në pllaka.

Për kë?

Të rriturit

Pastrues ditor me shpëlarje

Të gjitha llojet e flokëve

NOn-DEtergence patent

Nodé Shampooing fluide

Shampo fluide pa-detergjent pastron, respekton dhe mbron.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)