Filtro kërkimin

4 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

4 Produktet

Serum

Lëkurë e hiperpigmentuar Tâches brunes et pigments irréguliers Njolla dielli, njolla të errëta, fotoplakje

LumiReveal™ technology

Pigmentbio C-Concentrate

Ilaç i sigurisë së lartë me Vitaminë C për korrigjimin intensiv të pigmentimit.

Për kë?

Të rriturit

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e hiperpigmentuar

LumiReveal™ technology

Pigmentbio Daily care SPF 50+

Ndriçon në mënyrë instante dhe mbron, unifikon dhe ndriçon për afat më të gjatë

Për kë?

Të rriturit

Fotografi e produktit BIODERMA, Pigmentbio Night renewer 50ml, rinovues nate për lëkurë të pigmentuar

Përkujdesje e lëkurës gjatë natës

Lëkurë e hiperpigmentuar

LumiReveal™ technology

Pigmentbio Night Renewer

Rigjeneron brenda natës për një kompleksion të unifikuar dhe të ndriçuar.

Për kë?

Të rriturit

Fotografi e produktit BIODERMA, Pigmentbio Sensitive areas 75ml, unifikues i tonit për lëkurë të pigmentuar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e hiperpigmentuar

Patented combination of active ingredients

Pigmentbio Sensitive Areas

Ton i unifikuar dhe i ndriçuar i lëkurës edhe për zonat më delikate.

Për kë?

Të rriturit