Filtro kërkimin

9 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

9 Produktet

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë normale deri në sensitive e thatë

Skin Protect™ Complex

Atoderm Crème

Ultra-ushqyes dhe mbrojtës i përkujdesit ditor.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë normale deri në sensitive e thatë

Skin Protect™ Complex

Atoderm Gel douche

Xheli pastrues pa-sapun për butësi që respekton lëkurën.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Huile de douche

24h hidratimi dhe komoditet i menjëhershëm pas dushit.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Intensive baume

Kujdes intensiv kundër kruajtjes dhe rimbushës. Ultra-qetësues dhe ultra-ushqyes.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Përkujdesje ditore e lëkurës

Qepalla shumë të thata, të irrituara deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Intensive eye

Përdorim ditor 3-në-1 për qepallat e irrituara: qetëson, riparon dhe heq makijazhin.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Atoderm Intensive Gel moussant 1L, xhel shkumues për lëkurë të thatë

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Intensive Gel moussant

Xhel i butë pastrues, anti-kruajtjes.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Atoderm Preventive 200ml, përkujdesje lëkure për lëkurë atopike

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë sensitive e thatë deri në shumë të thatë Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Préventive

Krem ushqyes dermo-konsolidues që ngadalëson përkeqësimin e thatësisë së lëkurës që nga lindja.

Për kë?

Fëmijët, Foshnjet

Fotografi e produktit BIODERMA, Atoderm SOS spray 200ml, përkujdesje lëkure për lëkurë atopike

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë sensitive e thatë deri në shumë të thatë Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin relief technology

Atoderm SOS spray

Refleks kundër-kruarjes për lehtësim të menjëhershëm.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Përkujdesje ditore e lëkurës

Buzë të çara dhe shumë të thata

Atoderm Stick lèvres

Një shkop hidratues dhe qetësues për buzët

Për kë?

Për të gjithë familjen (fëmijë më të vjetër se 3 vjet)