Filtro kërkimin

3 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

3 Produktet

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e yndyrshme, lëkurë e prirur për akne

D.A.F. Patent

Sébium Gel moussant actif

Pastron thellësisht dhe respekton lëkurën për ekuilibër të përsosur

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dobësuar Lëkurë e dëmtuar dhe e irrituar

Antalgicine™ technology

Cicabio Lotion spray

Sprej i locionit tharës qetësues dhe riparuess. Efikasiteti i qëndrueshëm 8H

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Mbrojtje klasike

Lëkurë e ndjeshme

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Spray SPF 30

Një sprej i lartë për foto-mbrojtje që stimulon sistemet e vetëmbrojtjes së lëkurës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët