Filtro kërkimin

6 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

6 Produktet

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Sensibio AR

Përkujdesje kundër-skuqjes për një afat më gjatë. Ultra-komoditet.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio AR BB cream 40ml, krem për lëkurë të prirur për skuqje

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Sensibio AR BB Cream

Përkujdesje kundër skuqjes. Perfekcionues i lëkurës dhe mbrojtës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Peaux sensibles et sensibilisées

Teknologija DEFENSIVE

Sensibio Defensive

Kujdes aktiv qetësues i lehtë që forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër faktorëve agresivë

Çmimi i Kujdesit të Fytyrës 2021

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Peaux sensibles et sensibilisées

Teknologija DEFENSIVE

Sensibio Defensive rich

Një kujdes aktiv qetësues që forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër faktorëve agresivë

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio DS+ Creme 40ml, përkujdesje qetësuese për lëkurë të ndjeshme

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje dhe skuamoze

D.A.F. Patent

Sensibio DS+ Crème

Përkujdesje qetësuese kundër skuqjes dhe luspave.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e ndjeshme

Toleridine™ patent

Sensibio Eye

Përkujdesje qetësuese dhe hidratuese për konturin e ndjeshëm të syve.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët