Filtro kërkimin

48 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

48 Produktet

Mbrojtje specifike

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Lëkurë e prirur për akne

Fluidactiv™ patent

Photoderm AKN Mat SPF 30

Efikasitet i lartë mbrojtës kundër njollave.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Mbrojtje klasike

Lëkurë e ndjeshme

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Aquafluide SPF 50+

Mbrojtje shumë e lartë nga dielli, e lehtë si uji, që në fund e le lëkurën të thatë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Sensibio AR

Përkujdesje kundër-skuqjes për një afat më gjatë. Ultra-komoditet.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio AR BB cream 40ml, krem për lëkurë të prirur për skuqje

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Sensibio AR BB Cream

Përkujdesje kundër skuqjes. Perfekcionues i lëkurës dhe mbrojtës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Mbrojtje specifike

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Photoderm AR SPF 50+

Mbrojtje shumë e lartë, anti-skuqje dhe unifikues.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Cicabio Arnica+ 40ml, krem nga arnika për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dobësuar

Antalgicine™ technology

Cicabio Arnica+

Përkujdesje që shpejt zvogëlon ndjenjat e shqetësimit.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Serum

Lëkurë e hiperpigmentuar Tâches brunes et pigments irréguliers Njolla dielli, njolla të errëta, fotoplakje

LumiReveal™ technology

Pigmentbio C-Concentrate

Ilaç i sigurisë së lartë me Vitaminë C për korrigjimin intensiv të pigmentimit.

Për kë?

Të rriturit

Mbrojtje klasike

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Lëkurë e prirur për akne Alergji ndaj filtrave kimikë

SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm COVER Touch Mineral SPF 50+ dorée

Mbulim i plotë dhe përkujdesje ndaj diellit me minerale që mund të merr frymë.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Hydrabio Creme 50ml, krem hidratues

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë sensitive e thatë deri në shumë të thatë Lëkurë e ndjeshme dhe e dehidratuar

Aquagenium™ patent

Hydrabio Crème

Krem ushqyes që hidraton dhe I jep shkëlqim lëkurës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë normale deri në sensitive e thatë

Skin Protect™ Complex

Atoderm Crème

Ultra-ushqyes dhe mbrojtës i përkujdesit ditor.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Cicabio Creme 40ml, krem riparues për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dëmtuar dhe e irrituar

Antalgicine™ technology

Cicabio Crème

Krem riparues dhe qetësues.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Mbrojtje klasike

Lëkurë e ndjeshme Lëkurë normale deri në të thatë

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Crème SPF 50+

Mbrojtje shumë e lartë me teksturë shkrirëse.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët