Filtro kërkimin

7 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

7 Produktet

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio DS+ Gel moussant 200ml, xhel shkumues për lëkurë të ndjeshme

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje dhe skuamoze

D.A.F. Patent

Sensibio DS+ Gel nettoyant

Xhel pastrues kundër skuqjes dhe kundër-luspave.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e hiperpigmentuar

Patented combination of active ingredients

Pigmentbio Foaming Cream

Pastrues eksfoliant për ti dhënë shkëlqim lëkurës derisa akoma ndodheni nën dush.

Për kë?

Të rriturit

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë normale deri në sensitive e thatë

Skin Protect™ Complex

Atoderm Gel douche

Xheli pastrues pa-sapun për butësi që respekton lëkurën.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme

D.A.F. Patent

Sébium Gel moussant

Pastrues i butë purifikues. Heq papastërtitë, kontrollon shkëlqimin.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e yndyrshme, lëkurë e prirur për akne

D.A.F. Patent

Sébium Gel moussant actif

Pastron thellësisht dhe respekton lëkurën për ekuilibër të përsosur

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Huile de douche

24h hidratimi dhe komoditet i menjëhershëm pas dushit.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Atoderm Intensive Gel moussant 1L, xhel shkumues për lëkurë të thatë

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Intensive Gel moussant

Xhel i butë pastrues, anti-kruajtjes.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)