Filtro kërkimin

7 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

7 Produktet

Fotografi e produktit BIODERMA, Cicabio Arnica+ 40ml, krem nga arnika për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dobësuar

Antalgicine™ technology

Cicabio Arnica+

Përkujdesje që shpejt zvogëlon ndjenjat e shqetësimit.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Cicabio Creme 40ml, krem riparues për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dëmtuar dhe e irrituar

Antalgicine™ technology

Cicabio Crème

Krem riparues dhe qetësues.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Zbokthi dhe luspat e skalpit

D.A.F. Patent

Nodé K Koncentrat

Maskë qetësuese dhe anti-kruajtje që eliminon gjendjet skuamoze në pllaka.

Për kë?

Të rriturit

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dobësuar Lëkurë e dëmtuar dhe e irrituar

Antalgicine™ technology

Cicabio Lotion spray

Sprej i locionit tharës qetësues dhe riparuess. Efikasiteti i qëndrueshëm 8H

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Pigmentbio Sensitive areas 75ml, unifikues i tonit për lëkurë të pigmentuar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e hiperpigmentuar

Patented combination of active ingredients

Pigmentbio Sensitive Areas

Ton i unifikuar dhe i ndriçuar i lëkurës edhe për zonat më delikate.

Për kë?

Të rriturit

Fotografi e produktit BIODERMA, Atoderm SOS spray 200ml, përkujdesje lëkure për lëkurë atopike

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë sensitive e thatë deri në shumë të thatë Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin relief technology

Atoderm SOS spray

Refleks kundër-kruarjes për lehtësim të menjëhershëm.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA,  Cicabio SPF 50+ 30ml, krem dielli për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e dobësuar nga ekspozimi ndaj diellit

Antalgicine™ technology

Cicabio SPF 50+

Krem me mbrojtje të lartë nga dielli që parandalon formimin e shenjave, i përshtatshëm për të gjithë familjen.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)