Filtro kërkimin

28 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

28 Produktet

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Sensibio AR

Përkujdesje kundër-skuqjes për një afat më gjatë. Ultra-komoditet.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio AR BB cream 40ml, krem për lëkurë të prirur për skuqje

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Sensibio AR BB Cream

Përkujdesje kundër skuqjes. Perfekcionues i lëkurës dhe mbrojtës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Cicabio Arnica+ 40ml, krem nga arnika për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dobësuar

Antalgicine™ technology

Cicabio Arnica+

Përkujdesje që shpejt zvogëlon ndjenjat e shqetësimit.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Serum

Lëkurë e hiperpigmentuar Tâches brunes et pigments irréguliers Njolla dielli, njolla të errëta, fotoplakje

LumiReveal™ technology

Pigmentbio C-Concentrate

Ilaç i sigurisë së lartë me Vitaminë C për korrigjimin intensiv të pigmentimit.

Për kë?

Të rriturit

Fotografi e produktit BIODERMA, Cicabio Creme 40ml, krem riparues për lëkurë të irrituar

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dëmtuar dhe e irrituar

Antalgicine™ technology

Cicabio Crème

Krem riparues dhe qetësues.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë normale deri në sensitive e thatë

Skin Protect™ Complex

Atoderm Crème

Ultra-ushqyes dhe mbrojtës i përkujdesit ditor.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Hydrabio Creme 50ml, krem hidratues

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë sensitive e thatë deri në shumë të thatë Lëkurë e ndjeshme dhe e dehidratuar

Aquagenium™ patent

Hydrabio Crème

Krem ushqyes që hidraton dhe I jep shkëlqim lëkurës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e hiperpigmentuar

LumiReveal™ technology

Pigmentbio Daily care SPF 50+

Ndriçon në mënyrë instante dhe mbron, unifikon dhe ndriçon për afat më të gjatë

Për kë?

Të rriturit

Përkujdesje ditore e lëkurës

Peaux sensibles et sensibilisées

Teknologija DEFENSIVE

Sensibio Defensive

Kujdes aktiv qetësues i lehtë që forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër faktorëve agresivë

Çmimi i Kujdesit të Fytyrës 2021

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Peaux sensibles et sensibilisées

Teknologija DEFENSIVE

Sensibio Defensive rich

Një kujdes aktiv qetësues që forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër faktorëve agresivë

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio DS+ Creme 40ml, përkujdesje qetësuese për lëkurë të ndjeshme

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje dhe skuamoze

D.A.F. Patent

Sensibio DS+ Crème

Përkujdesje qetësuese kundër skuqjes dhe luspave.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Përkujdesje ditore e lëkurës

Lëkurë e ndjeshme dhe e dehidratuar Lëkurë normale deri në të kombinuar

Aquagenium™ patent

Hydrabio Gel-Crème

Xhel-krem I lehtë për hidratim dhe shkëlqim intensiv.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët