Biologjia në shërbim të dermatologjisë, në shërbim të shëndetit

Bioderma - expert focusing on skin

Ekspertiza jonë: biologjia e lëkurës

 

BIODERMA është brend i NAOS, i përkushtuar ndaj biologjisë së lëkurës, tashmë 40 vite. Inovacioni ynë dhe inovacionet tona dermatologjike të cilat synojnë përmirësimin e shëndetit të lëkurës na kanë bërë pionierë në ekspertizën ndaj kujdesit dermatologjik.

 

Meqenëse lëkura e shëndetshme duhet të jetë e arritshme për të gjithë, ne krijojmë produkte për çdo individ, për të gjitha moshat dhe llojet e lëkurës, duke u mbështetur në ekspertizën tonë në biologjinë e lëkurës dhe specializimin tonë në dermatologji.

Në bashkëpunim me profesionistë të shëndetit nga e gjithë bota, produktet tona janë krijuar për të ruajtur lëkurën e shëndetshme dhe për të siguruar një përgjigje adekuate ndaj çdo mosfunksionimi të saj. Lëkura e ndjeshme, lëkura e thatë deri në atopike, lëkura e prirur për akne ... Ne i ndihmojmë të gjitha llojet e lëkurës që të forcohen, pavarësisht nga ndjeshmëria e tyre ose mjedisi.

Praktik dhe të lehtë për t'u përdorur, produktet tona kujdesen për lëkurën tuaj dhe e mbështesin atë çdo ditë, për një efikasitet të dukshëm dhe afatgjatë, duke respektuar lëkurën tuaj.

BIODERMA mbështetet në rrjetin e hulumtimit dhe inovacionit të NAOS.

Më shumë se 80 partnerë ndërkombëtarë nga universitete prestigjioze, qendra kërkimore dhe sipërmarrës inovativ punojnë çdo ditë së bashku me ekipet tona në Aix-en-Provence.

Njohuria dhe ekspertiza jonë për biologjinë e lëkurës rritet vazhdimisht falë kontaktit të rregullt me arritjet më të fundit shkencore në fushën e shëndetit të lëkurës, kuptimit tonë të funksioneve të lëkurës së shëndetshme si dhe ndjeshmërisë, mosfunksionimit, rigjenerimit dhe kujdesit të përditshëm të lëkurës.

Ne punojmë me profesionistë shëndetësorë nga e gjithë bota të cilët e ndajnë vizionin tonë për ekobiologjinë. Në programet tona kërkimore janë përfshirë entuziastë të cilët janë dermatologë, pediatër, onkologë, staf spitalor dhe farmacistë.

Së bashku, të udhëhequr nga i njëjti parim, ne përpiqemi të kuptojmë më mirë origjinën e çekuilibrit të lëkurës, në mënyrë që të hapim rrugën për inovacione të reja dermatologjike dhe për të gjetur zgjidhje revolucionare.

Përparimi i vazhdueshëm në këtë hulumtim fundamental na mundëson t'i shërbejmë më mirë lëkurës dhe shëndetit të secilit individ, hap pas hapi.

Bioderma - experts community

Bioderma - women in laboratory

Kur i përgatisim produkte inovative, ne punojmë së bashku me mjekët, dermatologët dhe ekspertët e lëkurës.

Puna jonë bazohet në vëmendje dhe në një proces të menduarit, në mënyrë që të përgatisim formulime unike.

Nga ideja deri te produkti final, duke përfshirë vlerësimin e efikasitetit dhe tolerancës së tyre ndaj lëkurës, BIODERMA fton ekspertë të pavarur dhe përdorues që të sigurohen që produktet tona i plotësojnë nevojat e tyre.

Për shkak se secila lëkurë është individuale, BIODERMA kujdeset për të me një qasje të veçantë, të bazuar në parime ekobiologjike.

Në BIODERMA, ne besojmë se lëkura e pastruar në mënyrë të përsosur është një parakusht për një lëkurë të shëndetshme. Pastrimi i duhur është hapi i parë në kujdesin e lëkurës dhe optimizon efikasitetin e të gjitha produkteve kozmetike. Për ne, pastrimi i lëkurës është një mënyrë për t'u kujdesur për të.

Prandaj, ne kemi një ekspertizë  dermatologjike të pastrimit e cila është më e mira dhe që solli inovacione origjinale, të tilla si shampoja Nodé në 1977 – shampoja e parë ultra e ndjeshme e formuluar pa detergjentë, për pastrimin e flokëve dhe skalpit. Këtu e kemi edhe Sensibio H2O, një pastrues inovativ, i cili plotëson nevojat e dermatologëve, të cilët preferojnë një pastrues jo agresiv të lëkurës së pacientëve të tyre. Si pioniere, BIODERMA formuloi ujin e parë micelar në treg, një produkt për pastrimin e thellë të lëkurës, pa shpërlarje, i destinuar edhe për lëkurën më të ndjeshme.

Bioderma - woman cleansing her face

Me produkte themelore të përditshme për pastrimin e plotë të lëkurës dhe sigurimin e hidratimit të nevojshëm.

Produktet tona të kujdesit gjithashtu përfshijnë një kompleks natyral të patentuar, DAF (formula e avancuar dermatologjike) i cila ndihmon që lëkura të jetë më pak reaktive.

Bioderma - preserve healthy skin

Ne përdorim patenta ndërkombëtar kur i përgatisim produktet tona të kujdesit, duke synuar në mënyrë specifikie çdo problem të lëkurës. Bazuar në parimet e ekobiologjisë që na udhëheqin, patentat tona veprojnë mbi shkaqet e këtyre mosfunksionimeve dhe shkojnë përtej simptomave për të ndihmuar lëkurën të riaktivizojë funksionet e saj natyrore biologjike.

Bioderma - adolescent with acne-prone

Në disa sëmundje afatgjata (diabeti, kanceri, dështimi i veshkave, etj.), ilaçet e përdorura mund të dobësojnë lëkurën dhe të shkaktojnë efekte të ndryshme të padëshiruara ndaj saj. Si ekspertë edhe në biologji edhe në dermatologji, ne kemi zhvilluar produkte që konkretisht synojnë efektet e tilla.

 

 

Bioderma - dermatological accompaniment

  • ask naos

    kërkoni këshilla të personalizuara në AskNAOS.com 

Për më shumë se 40 vite përgadisim zgjidhje konkrete dhe efektive, të arritshme për të gjithë, të cilat e lehtësojnë jetën e përditshme dhe ndihmojnë në kujdesin për shëndetin e lëkurës.

Disa nga inovacionet origjinale

2020

Bioderma_medisecure

Medi-Secure

Medi-Secure approach

Qasja Medi-Secure merr parasysh çekuilibrin e lëkurës të dobësuar nga ndonjë sëmundje ose trajtim i caktuar. Në bazë të parimeve të ekobiologjisë, të strukturuar në tre shtylla: përbërës të zgjedhur me kujdes, paketim praktik dhe higjenik – TubairlessTM dhe studime klinike të kryera nën mbikëqyrje mjekësore dhe onkologjike. Nga kjo qasje, janë formuluar dy produkte dermo-kozmetike: Atoderm Xereane, një balsam qetësues dhe ushqyes për lëkurën e tharë nga trajtime të caktuara për kancer, diabet ose dializë dhe Cicabio Restor, një kujdes mbrojtës dhe qetësues i lëkurës të dobësuar nga trajtime të caktuara (trajtimi i kancerit).