Filtro kërkimin

2 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
Main target

2 Produktet

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e hiperpigmentuar

Patented combination of active ingredients

Pigmentbio Foaming Cream

Pastrues eksfoliant për ti dhënë shkëlqim lëkurës derisa akoma ndodheni nën dush.

Për kë?

Të rriturit

Fotografi e produktit BIODERMA, Pigmentbio H2O 250ml, ujë micelar për lëkurë të pigmentuar

Pastrues ditor pa shpëlarje

Lëkurë e hiperpigmentuar

Patented combination of active ingredients

Pigmentbio H2O

Fuqi e lartë pastruese dhe ndriçuese. Tolerancë e lartë.

Për kë?

Të rriturit