Filtro kërkimin

11 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

11 Produktet

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio DS+ Gel moussant 200ml, xhel shkumues për lëkurë të ndjeshme

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje dhe skuamoze

D.A.F. Patent

Sensibio DS+ Gel nettoyant

Xhel pastrues kundër skuqjes dhe kundër-luspave.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Pastrues ditor me shpëlarje

Zbokthi dhe luspat e skalpit

DSactiv™ patent

Nodé DS+ Shampooing

Shampo që vepron në shkaqet e zbokthit të vazhdueshëm.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e hiperpigmentuar

Patented combination of active ingredients

Pigmentbio Foaming Cream

Pastrues eksfoliant për ti dhënë shkëlqim lëkurës derisa akoma ndodheni nën dush.

Për kë?

Të rriturit

Fotografi e produktit BIODERMA, Atoderm Gel douche 1L, xhel dushi për lëkurë të thatë

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë normale deri në sensitive e thatë

Skin Protect™ Complex

Atoderm Gel douche

Xheli pastrues pa-sapun për butësi që respekton lëkurën.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme

D.A.F. Patent

Sébium Gel moussant

Pastrues i butë purifikues. Heq papastërtitë, kontrollon shkëlqimin.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Sensibio Gel moussant 200ml, foaming gel for sensitive skin

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e ndjeshme

D.A.F. Patent

Sensibio Gel moussant

Xhel qetësues micelar pastrues i cili forcon hidratimin natyral të lëkurës.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e yndyrshme, lëkurë e prirur për akne

D.A.F. Patent

Sébium Gel moussant actif

Pastron thellësisht dhe respekton lëkurën për ekuilibër të përsosur

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Fotografi e produktit BIODERMA, Atoderm huile de douche 1L,vaj për dush për lëkurë të thatë

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Huile de douche

24h hidratimi dhe komoditet i menjëhershëm pas dushit.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Atoderm Intensive Gel moussant 1L, xhel shkumues për lëkurë të thatë

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë shumë e thatë, e irrituar deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Intensive Gel moussant

Xhel i butë pastrues, anti-kruajtjes.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Fotografi e produktit BIODERMA, Node K Shampooing 150ml,  shampo kundër zbokthit për skalp me luspa

Pastrues ditor me shpëlarje

Zbokthi dhe luspat e skalpit

D.A.F. Patent

Nodé K Shampo

Shampo qetësuese dhe kundër kruajtjes që eliminon gjendjet skuamoze në pllaka.

Për kë?

Të rriturit

Pastrues ditor me shpëlarje

Të gjitha llojet e flokëve

NOn-DEtergence patent

Nodé Shampooing fluide

Shampo fluide pa-detergjent pastron, respekton dhe mbron.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)