Filtro kërkimin

1 Produkt

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
Main target

1 Produkt

Përkujdesje ditore e lëkurës

Qepalla shumë të thata, të irrituara deri në atopike

Skin barrier therapy™ patent

Atoderm Intensive eye

Përdorim ditor 3-në-1 për qepallat e irrituara: qetëson, riparon dhe heq makijazhin.

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)