All our articles and advice about skin and sun

  • Dr Michèle Sayag, allergologist
    Dr Michèle Sayag, Alergolog.

    Pyetja e një përdoruesi të internetit: Cili është faktori më i mirë i mbrojtjes nga dielli për lëkurën e foshnjës?

    Deri në moshën tetëmbëdhjetë muaj, ju rekomandojmë fuqishëm ta mbani foshnjën tuaj larg diellit. Sidoqoftë, kur ekspozimi më nuk mund të shmanget, duhet të përdorni një produkt me SPF 50+ që do të sigurojë mbrojtje të mjaftueshme kundër rrezeve UVA. Deri në moshën 3 vjeç, duhet të përdorni kremëra dielli me bazë minerale (jo ato me filtra kimikë).

    Dr Michèle Sayag, Alergolog.
Range Photoderm

Mbrojtja nga dielli

Lëkura e ndjeshme e ekspozura në diell

Gama Photoderm

Range Photoderm

A jeni duke kërkuar produktin më të sigurt të diellit për fëmijë, SPF më të lartë ose kremin më të mirë për diell për lëkurën tuaj?

Zgjidhja e BIODERMA: Photoderm, një gamë e plotë e produkteve të diellit për të gjitha llojet e lëkurës dhe ndjeshmërisë ndaj diellit. Parandalimi i reaksioneve të lëkurës duke përfshirë alergjitë ndaj diellit ose filtrave kimikë, mbrojtjen nga dielli për lëkurën e ndjeshme, kremrat kundër diellit për fëmijë ose foshnje, mbrojtje specifike ndaj diellit për lëkurë të yndyrshme dhe me akne, lëkurë të thatë ose lëkurë të hiperpigmentuar...