BIODERMA është brend dermatologjik i NAOS

Bioderma - focus on the skin

“Kur lëkura vuan, më shumë sesa trajtimi i saj, ajo duhet të mbështetet për të jetuar në përputhje me biologjinë e saj natyrore.”

Nga ky vizion, farmacisti dhe biologu francez Jean-Noël Thorel e krijoi NAOS, një kompani e frymëzuar nga jeta dhe e drejtuar nga zemra.

Mësoni më shumë rreth NAOS dhe qasjes së saj unike, ekobiologjinë, për të respektuar ekosistemin e lëkurës dhe për të ruajtur shëndetin e saj në mënyrë të qëndrueshme.

Duke vendosur biologjinë në shërbim të dermatologjisë, dhe dermatologjinë në shërbim të shëndetit

Bioderma - woman

Çdo ditë, lëkura jonë duhet të përshtatet me mjedisin e saj, gjë që mund të ndikojë në ekuilibrin dhe shëndetin e saj. Ndotja, kushtet e motit, rrezet UV, sëmundjet, trajtimet mjekësore, plakja ... Të gjithë këta faktorë dobësojnë dhe zhbalancojnë lëkurën, duke tejkaluar vetëmbrojtjet natyrore të saj. Lëkura bëhet më e ndjeshme, më reaktive, mund të shfaqen shenja, skuqje dhe irritim. Lëkura e secilit person reagon në mënyrën e vet, në varësi të ADN-së së saj.

Ne jemi të bindur se veprimi në shenjat e dukshme nuk është i mjaftueshëm. Për t'u kujdesur me të vërtetë për lëkurën dhe shëndetin e saj në mënyrë të qëndrueshme, ne duhet ta ruajmë atë nga agresionet e jashtme (moti, ilaçet, ndotja) dhe të veprojmë thellësisht në shkaqet e çekuilibrave të saj, duke respektuar vërtet ekologjinë dhe biologjinë natyrore. Së bashku me dermatologët dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor, ne krijojmë produkte për të parandaluar, kujdesur dhe shoqëruar trajtimet dermatologjike në një mënyrë të qëndrueshme.
 

Në zemër të produkteve tona, ekziston një qasje përçarëse, por respektuese, e drejtuar nga NAOS për 40 vitet e fundit: ekobiologjia.

Ekobiologjia është një qasje shkencore që ndërthur ekologjinë dhe biologjinë e lëkurës. Krejt ndryshe nga kozmetika tradicionale, kjo qasje e konsideron lëkurën si një ekosistem të gjallë, burimet natyrore dhe mekanizmat e të cilit duhet të ruhen.

Ekobiologjia lind nga një kuptim i thellë biologjik i lëkurës. Plot me qeliza të gjalla që bashkëveprojnë së bashku, lëkura zhvillohet në mënyrë permanente dhe përshtatet si me trupin tonë ashtu edhe me botën përreth nesh. Qasja jonë ndihmon lëkurën të përshtatet me mjedisin e saj dhe të shfrytëzojë burimet e veta për të rimarrë funksionet e saj natyrore.

Ekobiologjia është në qendër të secilit prej produkteve tona, në mënyrë që të sigurojë një siguri dermatologjike, të mbështesë barrierën e lëkurës dhe të sjellë një efikasitet të qëndrueshëm biologjik në lidhje me çdo ndjeshmëri të lëkurës.

 

Lëkura është një ekosistem dinamik i mbushur me qeliza të gjalla që bashkëveprojnë së bashku dhe me mjedisin e tyre. Ne jemi të përkushtuar për të zhvilluar produkte që respektojnë këtë ekosistem dhe që do të asimilohen lehtësisht në lëkurë. Për këtë ne kemi përcaktuar kritere shumë specifike në përzgjedhjen e përbërësve dhe formulimin e produkteve tona: ne preferojmë përbërës të pastër, shumëfunksionalë, tashmë të pranishëm në lëkurë ose afër përbërësve natyralë të lëkurës dhe asnjëherë të mbidozuar.

Bioderma’s product proof of efficacy

Lëkura jonë është e gjallë, vazhdimisht rinovohet, komunikon dhe përshtatet. Lëkura është aleati ynë më i mirë. Kjo është arsyeja pse produktet tona ndihmojnë lëkurën të adaptohet dhe të rifitojë ekuilibrin e saj më vete, duke mbështetur dhe forcuar mekanizmat natyrorë të lëkurës.

 

company- biology formulation

Lëkura ndikohet në mënyrë permanente nga faktorë të jashtëm (klima, dielli/drita, ndotja, zakonet e higjienës, rrobat, kondicionimi i ajrit…), por edhe faktorët e brendshëm (gjendja, hormonet, ushqimi/dieta, gjendja shpirtërore, gjumi, ilaçet, pirja e duhanit, aktiviteti fizik )

Kur lëkura vuan ose tregon shenja të dukshme shqetësimi, ne mendojmë se është e rëndësishme të adoptojmë një qasje gjithëpërfshirëse dhe të identifikojmë shkaqet themelore, përtej pasojave në mënyrë që të sigurojmë një efikasitet të qëndrueshëm.

our-company_act-on-causes-and-consequences-of-skin-imbalances

Jeta thellësisht di të bëjë gjëra, si të rritet, si të evoluojë, si të përshtatet ... Po ashtu, lëkura është një organ i gjallë i zgjuar që di thellësisht se si t'i bëjë gjërat siç duhet: në mënyrë efektive dhe të qëndrueshme. Kjo është arsyeja pse ne synojmë të imitojmë atë që bën më mirë natyra, duke qenë lëkura e shëndetshme burimi ynë i parë i frymëzimit. Mënyrat e veprimit të produkteve tona përpiqen të riprodhojnë ose imitojnë strukturën ose mekanizmat e lëkurës së shëndetshme.

our-company_be-driven-by-biomimetism

Për të respektuar çdo ndjeshmëri të lëkurës dhe për të ruajtur shëndetin e saj në planin afatgjatë, ekobiologjia është në qendër të të gjitha produkteve tona.

parandalimin, transmetimin ose shoqërimin e trajtimeve dermatologjike, produktet tona ju ndihmojnë të ruani shëndetin e lëkurës tuaj. Falë qasjes sonë ekobiologjike, duke studiuar biologjinë e lëkurës me ndërveprimet e saj të brendshme dhe të jashtme, produktet tona ju ndihmojnë të përmirësoni cilësinë e jetës suaj.

 • shiko videon
  Dr Sandra Skotnicki interview

  Dr Sandra Skotnicki, Asistente Profesore në Universitetin e Torontos - Departamenti i Mjekësisë në Divizionet e Dermatologjisë dhe Shëndetit të Punës dhe Mjedisit.

  Ekobiologjia është në thelb ndërveprimi i njerëzve me mjedisin, duke ruajtur lëkurën se si është dashur të jetë.

   

  Dr Sandra Skotnicki, Asistente Profesore në Universitetin e Torontos - Departamenti i Mjekësisë në Divizionet e Dermatologjisë dhe Shëndetit të Punës dhe Mjedisit.

BIODERMA

Për të vendosur biologjinë në shërbim të dermatologjisë, në shërbim të shëndetit

www.bioderma.com

 

Esthederm

Për të mbështetur bukurinë me kalimin e kohës.

www.esthederm.com

 

Etat Pur

Për t’i dhënë lëkurës vetëm atë që i nevojitet. Asgje me shume. Asgje me pak

www.etatpur.com

"Mënyra se si i bëjmë gjërat është më e rëndësishme se ato që bëjmë"

Për 40 vitet e kaluara, NAOS është angazhuar për kujdesin. Pjesëmarrja në Care First pari mishëron ambicien tonë rreth kujdesit që NAOS dëshiron t'i sjellë botës: shëndetin, mirëqenien, vëmendjen, konsideratën, afeksionin dhe dashurinë. Kujdesi së pari është një lëvizje që shtyn qasjen tonë për t'u kujdesur: kujdesi për lëkurën, si dhe për njerëzit dhe botën përreth nesh.

Bioderma synon veçanërisht të vërë ekspertizën e saj në biologji në shërbim të dermatologjisë, të kujdeset dhe shoqërojë pacientët në botë, duke mbetur i vëmendshëm ndaj çdo ndjeshmërie të lëkurës.

Në Bioderma, ne jemi të apasionuar pas kujdesit, mbështetjes dhe përmirësimit të cilësisë së jetës së secilit individ. Ne vazhdimisht po kërkojmë të përtërijmë për të ofruar zgjidhje efektive dermatologjike që respektojnë vërtet lëkurën dhe që janë të lehta për t'u përdorur në baza ditore.

Care first. NAOS

Ashtu si me të gjitha produktet e dizenjuara nga NAOS, produktet dermatologjike të BIODERMA janë formuluar dhe prodhuar në Francë.
Një lokacion i vetëm në Aix-en-Provence është përgjegjës për të gjitha aktivitetet industriale dhe kërkimore dhe zhvillimore të NAOS, duke lejuar kontrollin e plotë të zinxhirit të vlerës së produkteve tona. NAOS vendos për vetveten kriteret më ekzakte për sa i përket standardeve të industrisë farmaceutike, duke rezultuar në ekspertizë dhe cilësi unike ekobiologjike.

our-company_french-quality

NAOS gjithmonë i ka bërë formulat transparente dhe sigurinë e lëkurës përparësitë tona kryesore.

  Ask. NAOS.com është një platformë online që rendit të gjithë përbërësit, patentat dhe teknologjitë e përdorura në produktet e markës NAOS.

  Për secilin përbërës, ju do të gjeni informacione rreth:

  • natyra e tij: çfarë është (vitaminë, ekstrakt bimor, vaj, gjalpë, etj.)
  • origjina e tij: si merret (ekstrakt bimor, mineral, origjinë sintetike ose bioteknologjike, etj.)
  • roli i tij: çfarë bën në formulë (hidratues, qetësues, pastrues, xhel, etj)

   

  Ky shërbim është në dispozicion në Ask. NAOS.com ose duke skanuar kodin QR në produktet tona.

  • our-company_Ask.Naos

   Diçka që mund ta bëni në mënyrë të pavarur në Ask.NAOS.com

   • 450 formula
   • 650 përbërës
   • 40 patenta