Filtro kërkimin

5 Produktet

Tipi i produktit
Употреба
Shqetësimet e lëkurës dhe gama
Tipi i produktit
Lloji i lëkurës
SPF foto-mbrojtje nga dielli
SPF foto-mbrojtje nga dielli
Main target

5 Produktet

Mbrojtje specifike

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Lëkurë e prirur për akne

Fluidactiv™ patent

Photoderm AKN Mat SPF 30

Efikasitet i lartë mbrojtës kundër njollave.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Mbrojtje specifike

Lëkura e ndjeshme e prirur për skuqje

Rosactiv™ patent

Photoderm AR SPF 50+

Mbrojtje shumë e lartë, anti-skuqje dhe unifikues.

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Mbrojtje specifike

Lëkurë e hiperpigmentuar Hyperpigmentation induite par la lumière bleue

BLUE LIGHT PROTECTION

Photoderm M SPF 50+ claire

Rikthimet e njollave anti-errësirë. Parandalon paraqitjen e sërishme të njollave të zeza.

Për kë?

Të rriturit, Gratë shtatzëna dhe gjidhënëse

Mbrojtje specifike

Alergji ndaj filtrave kimikë Lëkurë sensitive deri në intolerante

Cellular protection

Photoderm MINERAL FLUIDE SPF50+

Mbrojtje 100% e lartë minerale

Për kë?

Për të gjithë familjen (fëmijë më të vjetër se 6 muaj)

Mbrojtje specifike

Pas trajtimeve dermatologjike Njolla dielli, njolla të errëta, fotoplakje

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm SPOT-AGE SPF 50+

Përkujdesje ndaj diellit me veprim të fuqishëm antioksidant rrit kujdesin ndaj diellit, redukton njollat dhe rrudhat.

Për kë?

Të rriturit