Të gjithë artikujt dhe këshillat tona në lidhje me lëkurë e ndjeshme

Range Sensibio

Higjiena dhe përkujdesi për lëkurën

Lëkurë e ndjeshme

Gama e Sensibio

Range Sensibio

Simptomat e lëkurës së ndjeshme përfshijnë ndjesi shpimi gjilpërash, mbi-nxehje, ngushtësi, ndjenja të shqetësimit dhe skuqje difuze ose të lokalizuara.

Zgjidhja e BIODERMA: Sensibio, një gamë e dedikuar për lëkurën e ndjeshme. Përveç ujit micelar ikonik Sensibio H2O, pastrues dhe heqës i grimit për lëkurën e ndjeshme, gama përfshin produkte pastrimi dhe kujdesi që rekomandohen nga dermatologë: produkte për kujdesin e fytyrës për lëkurë të ndjeshme, produkte kundër skuqjes (të disponueshëm si krem ose krem BB), dhe më shumë. Zgjidhni rutinën e përshtatshme për lëkurën tuaj!