Sensibio Gel moussant

Xhel qetësues micelar pastrues i cili forcon hidratimin natyral të lëkurës.

Pastrues ditor me shpëlarje

Lëkurë e ndjeshme

D.A.F. Patent

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Çfarë përbërësish?

Shikoni përbërjen e tij
I Shpërblyer

Efikasiteti i provuar

Lëkura qetësohet: 86%. Tolerancë e shkëlqyeshme ndaj lëkurës dhe syve.*

 • Pastron butësisht dhe heq makijazhin nga fytyra dhe sytë
 • Hidraton *
 • Qetëson dhe zbut irritimet Tolerancë shumë e mirë e lëkurës dhe syve - Jo-komedogjene - Pa sapun - Pa aromë - pH fiziologjik
 • Shihni burimet

  Të gjithë produktet BIODERMA janë formuluar në përputhje me parimet e ekobiologjisë, e cila është në qendër të qasjes së NAOS për të respektuar ekosistemin e lëkurës dhe për të ruajtur shëndetin e saj në mënyrë të qëndrueshme.

  Kompleksi ekskluziv D.A.F është një bashkim i përbërësve aktivë që lejon forcimin e pragut të tolerancës për të gjitha lëkurat e ndjeshme.
  i pasuruar me Coco Glucoside/Glycéryl Oléate; një përbërës aktiv që imiton strukturën e lëkurës, Sensibio Gel Moussant ka veti rigjeneruese të lipideve dhe hidratuese.

  Face Fytyra
  Eyes Sytë dhe qepallat

  Në mëngjes dhe/ose në mbrëmje

  • Hapi 1 Aplikoni në lëkurë të lagur.
  • Hapi 2 Krijoni në një shkumë.
  • Hapi 3 Shpëlaj mirë.
  • Hapi 4 Thani butësisht.

  Nëse irritimi vazhdon, këshillohuni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

  Ne punojmë çdo ditë në ndikimin mjedisor të produkteve tona. Shumica e paketimeve të produkteve tona është bërë prej plastike dhe mund të riciklohet. Të gjitha kutitë tona të jashtme janë bërë prej letra nga pyjet e menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme. Ju lutemi referojuni udhëzimeve lokale të klasifikimit për të ricikluar produktin tuaj në mënyrën më korrekte.

  Sot, ekziston një hap thelbësor në rutinën e bukurisë: higjiena e shpëlarjes. Shumë konsumatorë hezitojnë të përdorin produkte higjienike për shpëlarje sepse kanë frikë të dëmtojnë dhe thajnë lëkurën e tyre të ndjeshme.
  Bioderma, eksperte në lëkurën e ndjeshme, gjeti zgjidhjen për pastrimin, zbutjen dhe hidratimin direkt nga higjiena.

  Testuar nën kontrollin dermatologjik

  Hidraton
  Lëkura është e hidratuar: 91% (1)

  Qetëson
  Lëkura qetësohet: 86% (1)
  E lë lëkurën komode: 95% (1)

  Shihni burimet

  Hidraton
  Përmirëson hidratimin e lëkurës: + 13% pas 14 ditësh (2)
  Niveli i hidratimit vazhdon 24 orë pas përdorimit (2)

  Shihni burimet
  Produkti i Bioderma si të përdoret produkti hap pas hapi

  Ky produkt është formuluar sipas qasjes ekobiologjike të Laboratorëve të NAOS për tu përkujdesur për ju. Në zemër të këtij produkti:

  Stresi i jashtëm mund ta bëjë lëkurën reaktive dhe të ndjeshme. Ky kompleks i patentuar rrit pragun e tolerancës së lëkurës - pavarësisht nga lloji i lëkurës - për të forcuar rezistencën e saj. Kjo patentë nga NAOS Research u krijua në Aix-en-Provence dhe u zhvillua në laboratorët tanë.

  Shihni listën e përbërësve