Cicabio Arnica+

Përkujdesje që shpejt zvogëlon ndjenjat e shqetësimit.

Përkujdesje e kohëpaskohshme e targetuar e lëkurës

Lëkurë e dobësuar

Antalgicine™ technology

Për kë?

Për të gjithë familjen (përveç foshnjave të parakohshme)

Çfarë përbërësish?

Shikoni përbërjen e tij
Family convenient I përshtatshëm për familjen

Efikasitet i provuar

*Reduktim I ndjesive të shqetsimit dhe tendosjes: 71%. *

  • Shpejt zvogëlon ndjenjën e shqetësimit

Tolerancë e mirë - Teksturë kremoze -Jo-komedogjene - Aplikim i shpejtë dhe i lehtë - Pa aromë

Shihni burimet

Të gjithë produktet BIODERMA janë formuluar në përputhje me parimet e ekobiologjisë, e cila është në qendër të qasjes së NAOS për të respektuar ekosistemin e lëkurës dhe për të ruajtur shëndetin e saj në mënyrë të qëndrueshme.


Cicabio Arnica+ është një trajtim i formuluar për të zvogëluar ndjesitë e shqetësimit të lëkurës. Formula e saj përmban ekstrakt nga arnika, ANTALGICINE™, apigeninë dhe zink.

Face Fytyra
Body Trupi
Produkti i Bioderma si të përdoret produkti hap pas hapi
Produkti i Bioderma si të përdoret produkti hap pas hapi

Aplikoni sa më shpejt të jetë e mundur me masazh të lehtë në zonën e dobësuar. Riaplikoni një ose dy herë në ditë deri në absorbimin e plotë.

Mos e aplikoni në lëndë të ndjeshme ndaj arnikës, afër syve ose në mukozën, plagë të hapura ose lëkurë të irrituar ose të dëmtuar në mënyrë të dukshme. Gratë shtatzëna: kërkoni këshilla nga një profesionist i kujdesit shëndetësor. Mbajeni larg fëmijëve.

Ne punojmë çdo ditë në ndikimin mjedisor të produkteve tona. Shumica e paketimeve të produkteve tona është bërë prej plastike dhe mund të riciklohet. Të gjitha kutitë tona të jashtme janë bërë prej letra nga pyjet e menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme. Ju lutemi referojuni udhëzimeve lokale të klasifikimit për të ricikluar produktin tuaj në mënyrën më korrekte.

Ënjtje, ngjyrë e ndryshuar e lëkurës.

Testuar nën kontrollin dermatologjik

Shpejt zvogëlon ndjenjën e jokomoditetit

Reduktimi i ndjesive të shqetësimit dhe ngushtësisë: 71% (1)

Shihni burimet
Prova e efikasitetit të produktit Bioderma

Ky produkt është formuluar sipas qasjes ekobiologjike të Laboratorëve të NAOS për tu përkujdesur për ju. Në zemër të këtij produkti:

Ndjesitë e shqetësimit, si dhe gërvishtjet, mund të prishin procesin e riparimit natyror të lëkurës. Kjo teknologji ndihmon në rregullimin e reaktivitetit të lëkurës. Kjo teknologji nga NAOS Research u krijua në Aix-en-Provence dhe u zhvillua në laboratorët tanë.

Stresi i jashtëm mund ta bëjë lëkurën reaktive dhe të ndjeshme. Ky kompleks i patentuar rrit pragun e tolerancës së lëkurës - pavarësisht nga lloji i lëkurës - për të forcuar rezistencën e saj. Kjo patentë nga NAOS Research u krijua në Aix-en-Provence dhe u zhvillua në laboratorët tanë.

Shihni listën e përbërësve