Nodé DS+ Shampooing

Shampo që vepron në shkaqet e zbokthit të vazhdueshëm.

Pastrues ditor me shpëlarje

Zbokthi dhe luspat e skalpit

DSactiv™ patent

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Çfarë përbërësish?

Shikoni përbërjen e tij
Prescribed by dermatologists I përshkruar nga dermatologët

Efikasiteti i provuar klinikisht

Pas 2 muajsh, vullnetarët vunë re - 83% në eritemë, 78% në luspa dhe 77% në kruajtje.*

 • Pastron në mënyrë të qëndrueshme
 • Eliminon zbokthin e vazhdueshëm dhe parandalon përsëritjen e tij
 • Qetëson menjëherë
 • Teksturë e lëngshme kremoze - Aromë e freskët dhe e lehtë
  Shihni burimet

  Të gjithë produktet BIODERMA janë formuluar në përputhje me parimet e ekobiologjisë, e cila është në qendër të qasjes së NAOS për të respektuar ekosistemin e lëkurës dhe për të ruajtur shëndetin e saj në mënyrë të qëndrueshme.


  Formula ekskluzive Nodé DS + ofron rritjen e efikasitetit kundër zbokthit të rëndë. Kompleksi i patentuar The DSactiv™ garanton efikasitet të dyfishtë falë veprimit të tij biologjik mbi shkaqet e luspave:
  Kufizon përhapjen e majës-Malassezia përgjegjëse për zbokthin.
  Parandalon përsëritjet duke minimizuar sekretimin e sebumit, i cili bën që Malassezia të përhapet. Agjentë të fuqishëm kerato-rregullues pastrojnë zbokthin e rëndë dhe lehtësojnë eliminimin e tij. Të pasuruar me agjentë qetësues, Nodé DS + lehtëson menjëherë dhe në mënyrë të zgjatur skalpet që kruhen. Kompleksi natyror i patentuar D.A.F rrit pragun e tolerancës së skalpeve të ndjeshëm.

  Hair and scalp Flokët dhe skalpi

  Si trajtim intensiv (3 javë): 3 shampo në javë ose si mirëmbajtje: 1 ose 2 shampo në javë

  • Hapi 1 Shkumëzoni Nodé DS+, masazhoni lehtë skalpin tuaj
  • Hapi 2 Shpëlani skalpin.
  • Hapi 3 Përsëritni aplikimin.
  • Hapi 4 Lëreni të veprojë për 5 minuta.
  • Hapi 5 Më pas shpëlajeni tërësisht.

  Produkt i destinuar vetëm për përdorim për të rritur. Shmangni kontaktin me sytë. Ne rekomandojmë që të përdorni një shampo të gamës Nodé P Antipelliculaire (Anti-zbokth) ose Nodé Shampooing fluide (Shampo i lëngshëm) si një vazhdim dhe/ose për përdorim alternativ.

  Ne punojmë çdo ditë në ndikimin mjedisor të produkteve tona. Shumica e paketimeve të produkteve tona është bërë prej plastike dhe mund të riciklohet. Të gjitha kutitë tona të jashtme janë bërë prej letra nga pyjet e menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme. Ju lutemi referojuni udhëzimeve lokale të klasifikimit për të ricikluar produktin tuaj në mënyrën më korrekte.

  Zbokthi i vazhdueshëm është zakonisht i trashë, i yndyrshëm dhe i verdhë, ngjitet në lëkurën e kokës dhe zakonisht shoqërohet me kruajtje.

  Rezultatet e provuara nga studimet klinike


  Eliminon zbokthin e vazhdueshëm (1)
  -83% të eritemës pas 2 muajsh
  -78% të luspave pas 2 muajsh
  -77% të kruarjes pas 2 muajsh


  Eliminon zbokthin e vazhdueshëm (2)
  -83% të luspave pas 56 ditësh
  -75% të eritemës pas 56 ditësh
  -70% të kruarjes pas 56 ditësh

  Shihni burimet

  Ky produkt është formuluar sipas qasjes ekobiologjike të Laboratorëve të NAOS për tu përkujdesur për ju. Në zemër të këtij produkti:

  Malassezia është një majë që gjendet natyrshëm në sipërfaqen e lëkurës. Sekretimi i tepërt i sebumit nga skalpi promovon mbipopullimin e tij, i cili shkakton shfaqjen e zbokthit, luspave dhe kruajtjes. Ky kompleks i patentuar minimizon sekretimin e sebumit dhe gjithashtu kufizon përhapjen e Malassezia. Kjo patentë nga NAOS Research u krijua në Aix-en-Provence dhe u zhvillua në laboratorët tanë.

  Shihni listën e përbërësve