Photoderm AKN Mat SPF 30

Efikasitet i lartë mbrojtës kundër njollave.

Mbrojtje specifike

Lëkurë e kombinuar deri në të yndyrshme Lëkurë e prirur për akne

Fluidactiv™ patent

Për kë?

Të rriturit, Adoleshentët

Çfarë përbërësish?

Shikoni përbërjen e tij
Prescribed by dermatologists I përshkruar nga dermatologët

Efikasiteti i provuar

Dermatologët kanë raportuar një përmirësim të gjendjes së përgjithshme të akneve në 74% të rasteve. *

  • Garanton një mbrojtje shumë të lartë UVA/UVB
  • Përmirëson cilësinë e sebumit dhe parandalon shfaqjen e njollave (patenta Fluidactiv™)
  • Siguron një efekt matifikues afatgjatë
  • Aktivizon mbrojtjen natyrore të lëkurës dhe mbron nga rreziqet e dëmtimit qelizor

Pa efekt të yndyrshëm, pa gjurmë të bardha - Pa ngjyrë pas aplikimit

  • Tolerancë shumë e mirë lëkurore dhe okulare - Jo-komedogjene - Rezistente ndaj ujit
Shihni burimet

Të gjithë produktet BIODERMA janë formuluar në përputhje me parimet e ekobiologjisë, e cila është në qendër të qasjes së NAOS për të respektuar ekosistemin e lëkurës dhe për të ruajtur shëndetin e saj në mënyrë të qëndrueshme.


Një inovacion i BIODERMA, patenta ekskluzive Fluidactiv™ në Photoderm AKN Mat rregullon biologjikisht cilësinë e sebumit për të mos bllokuar poret dhe për të parandaluar shfaqjen e njollave, e cila shpesh përkeqësohet pas periudhave të ekspozimit në diell (efekt reagimi).


Për më tepër, përveç aktivitetit të tij mbrojtës UVA/UVB (sisteme filtrimi), Photoderm AKN Mat ofron mbrojtje të brendshme të vërtetë biologjike: Cellular Bioprotection™.

Kjo patentë ruan dhe stimulon mbrojtjen e lëkurës gjatë ekspozimit në diell.

Face Fytyra
Neck Qafa

Disa herë në ditë kur ekspozoheni në diell

  • Hapi 1 Aplikoni në mënyrë të barabartë dhe të butë para ekspozimit (zvogëlimi i sasisë së produktit zvogëlon nivelin e mbrojtjes).
  • Hapi 2 Ri-aplikoni shpesh para dhe pas notit, fërkimit ose sportit.

Aplikoni në lëkurë të shëndetshme. Mos i ekspozoni foshnjat dhe fëmijët e vegjël në diell. Ekspozimi i tepërt në diell mund të dëmtojë shëndetin.

Ne punojmë çdo ditë në ndikimin mjedisor të produkteve tona. Shumica e paketimeve të produkteve tona është bërë prej plastike dhe mund të riciklohet. Të gjitha kutitë tona të jashtme janë bërë prej letra nga pyjet e menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme. Ju lutemi referojuni udhëzimeve lokale të klasifikimit për të ricikluar produktin tuaj në mënyrën më korrekte.

Kombinimi i prirur për akne der në lëkurë të yndyrshme karakterizohet nga prodhimi i tepërt i sebumit. Shenjat klinike janë përgjithësisht pikat e zeza, komedonët, mikrocistet dhe puçrrat e ndryshme.

Rezultatet e provuara nga studimet klinike

Matifikon

Reduktim i sasisë së sebumit: -18.2% në 8 orë (1)

Shihni burimet

Parandalon shfaqjen e njollave

Dermatologët kanë raportuar një përmirësim të gjendjes së përgjithshme të Akneve në 74% të rasteve (2)

Numri i lezioneve totale u ul në 77% të subjekteve (2)


Rezistent ndaj ujit

Photoderm AKN Mat SPF30 ka një normë mesatare të mbajtjes & gt; 50% pas dy banjove 20-minutëshe (3)

Shihni burimet

Ky produkt është formuluar sipas qasjes ekobiologjike të Laboratorëve të NAOS për tu përkujdesur për ju. Në zemër të këtij produkti:

Ndryshimet në rrjedhshmërinë e sebumit mund të jenë përgjegjëse për njollat e lëkurës. Ky kompleks i patentuar lufton kundër trashjes së sebumit, në mënyrë që të parandalojë poret nga bllokimi dhe të minimizojë rrezikun e shfaqjes së njollave. Kjo patentë nga NAOS Research u krijua në Aix-en-Provence dhe u zhvillua në laboratorët tanë.

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Shihni listën e përbërësve