Детален преглед

19 производи

Тип на производ
Употреба
Нега на кожа и линија
Тип на производ
Тип на кожа
Заштита од сонце
Избрани за вас 
Main target

19 производи

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Чувствителна кожа склона кон црвенило

Rosactiv™ патент

Sensibio AR

Долготрајна нега против црвенило. Моментално смирува.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Sensibio AR BB cream 40ml, крем зa кожа склона кон црвенило

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Чувствителна кожа склона кон црвенило

Rosactiv™ патент

Sensibio AR BB Cream

Нега против црвенило. Кожата е заштитена а тенот изедначен.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Cicabio Creme 40ml, крем за регенерација на иритирана кожа

Повремена насочена нега на кожа

Иритирана оштетена кожа

Antalgicine™ технологија

Cicabio Crème

Обновувачки и смирувачки крем.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Peaux sensibles et sensibilisées

DEFENSIVE технологија

Sensibio Defensive

Активна лесна смирувачка нега која ја зајакнува природната одбранбена моќ на кожата против агресивните фактори

Награда за негана лице, Cosmeticmag awards 2021

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Peaux sensibles et sensibilisées

DEFENSIVE технологија

Sensibio Defensive rich

Активна смирувачка нега која ја зајакнува природната одбранбена моќ на кожата против агресивните фактори

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Sensibio DS + Creme 40ml, смирувачка нега за чувствителна кожа

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

Чувствителна кожа склона кон црвенило и сквами

D.A.F. Патент

Sensibio DS+ Crème

Смирувачка нега за чувствителна кожа склона кон црвенило и перутање.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

Фотографија на производот BIODERMA, Sebium Global 30ml, нега на кожа склона кон акни

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

SeboRestore технологија

Sébium Global

Нега која ги елиминира акните и спречува нивно повторно појавување

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

SeboRestore технологија

Sébium Global Cover

Нега која ги прикрива и елиминира акните и спречува нивно повторно појавување.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

Fluidactiv™ патент

Sébium Hydra

Интензивна рехидрирачка и хранлива нега за подобра усогласеност со дерматолошките третмани кои предизвикуваат сушење на кожата.

За кого?

Возрасни, Тинејџери

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

МНОГУ СУВА, ИРИТИРАНА ДО АТОПИЧНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Skin barrier therapy™ патент

Atoderm Intensive baume

Интензивна нега за обновување на кожата, против чешање. Исклучително смирувачко и ултра хранливо дејство.

За кого?

За целото семејство (освен предвремено родени бебиња)

Повремена насочена нега на кожа

Првут и сквами на скалп

D.A.F. Патент

Nodé K Concentré

Смирувачки концентрат против чешање што ги елиминира сквамите.

За кого?

Возрасни

СЕКОЈДНЕВНА НЕГА НА КОЖА

КОЖА СКЛОНА КОН АКНИ

Fluidactiv™ патент

Sébium Kerato+

Видлива ефикасност на акни, комедони и
дамки од 2.ден. Висока толерантност.

За кого?

Возрасни, Тинејџери